До чого сняться червоні квіти?


Згідно численним сонникам, червоні квіти уві сні — це знак матеріальних благ і задоволень наяву. Якщо ви побачили червоні квіти у сні — значить, вас чекає успіх в любові (особливо якщо уві сні фігурують червоні троянди), не виключена і можливість швидкого весілля.





Свіжі і яскраві квіти, яких би відтінків вони не були, можуть означати прийдешні задоволення, веселощі і радість. Якщо відтінками червоного пофарбовані пелюстки квіток, які зазвичай бувають іншого кольору (наприклад, лілій, ромашок), це може говорити про очікування любовних відносин, збільшеною сексуальності, бажання подобатися і привертати увагу протилежної статі.

Засохлі ж квіти червоного кольору можуть свідчити про те, що любовні відносини будуть складними і закінчаться болючим розставанням. Такі квіти майже завжди означають хворобу, а іноді навіть і саму смерть.

Маки уві сні уособлюють спокусливі задоволення і приємне проведення часу, яке, втім, принесе вам шкоди. Відчувати аромат маку в сні означає впасти жертвою брехливої і продажної особи.